Apelon Tiritas Villas

Πληροφορία σχετικά με τον Covid-19:  Το κατάλυμα τηρεί όλες τους σχετικούς κανόνες και πρωτόκολλα Υγιεινής σε ότι αφορά την καθαριότητα και απολύμανση των Τουριστικών Κατοικιών. Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης των κρατήσεων, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και σχετική προσαρμογή των τιμών ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του συγκροτήματος. Αν υπάρξουν νομοθετικές αλλαγές, στο κυβερνητικό σχέδιο αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Covid-19, η ακυρωτική πολιτική του συγκροτήματος μεταβάλλεται, χωρίς χρεώσεις ακυρωτικών.

Καούρ Εκάματε….. Σας καλωσορίζουμε στις 15/6/2020 με Προγραμματισμό και Ασφάλεια. Αγαπητοί επισκέπτες

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τώρα που οι στιγμές είναι δύσκολες. Εμείς το Apelon Tiritas Villas προσπαθούμε πάντα να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον, τόσο για εσάς τους φιλοξενούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους υπαλλήλους μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στον υψηλότερο δυνατόν βαθμό.

Για τον λόγω αυτό συμμορφωθήκαμε αμέσως στις κρατικές οδηγίες σχετικά με την λειτουργία των καταλυμάτων, παύοντας την λειτουργία του καταλύματος. Είμαστε σε εγρήγορση θα παρακολουθούμε και θα ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε προκύπτουσα κατάσταση όπως απαιτείται, ενώ παράλληλα, κάνουμε την σχετική προετοιμασία για να σας καλωσορίσουμε στο σε ένα φιλόξενο και ασφαλές Apelon Tiritas Villas.

Αναλυτικότερα έχουμε φροντίσει:

 • Την προετοιμασία και την ενημέρωση των οδηγιών αντιμετώπισης και πρόληψης των συμβάντων.
 • Την προετοιμασία και την ενημέρωση του προγράμματος πρόληψης της εξάπλωσης της μόλυνσης ( ΡΟSI )
 • Ανακοινώσεις νέων κατευθυντήριων γραμμών και οδηγιών από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.
 • Την προμήθεια κατάλληλων υλικών καθαρισμού και απολύμανσης, με σκοπό την μείωση της πιθανότητας εμφάνισης του Covid19 .
 • Ανάπτυξη προγράμματος καθαρισμού και απολύμανσης πριν από την άφιξη κάθε επισκέπτη στο κατάλυμα, με βάση τα διεθνή πρότυπα υγιεινής με σκοπό την διασφάλιση συνεχούς καθαριότητας και απολύμανσης σε όλες τις Κατοικίες.
 • Παρέχονται σε όλες τις κατοικίες απολυμαντικά εντός της κάθε κατοικίας για τον καθαρισμό και απολύμανση όλων των επιφανειών.
 • Όπως γνωρίζετε οι κατοικίες Apelon Tiritas Villas προσφέρουν την δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Είμαστε σε θέση να συζητήσουμε μαζί σας το πρόγραμμα για την υπηρεσία καθαρισμού ώστε να μας ενημερώσετε αν θα απαιτούσατε, υπηρεσία καθαρισμού κατά την διαμονή σας. Με αυτόν τον τρόπο μετά το Check In στην κατοικία σας, η οποία θα έχει απολυμανθεί, κανένας από την υπηρεσία καθαρισμού δεν θα σας επισκεφτεί καθ΄ όλη την διάρκεια της διαμονής σας, εκτός αν το ζητήσετε.
 • Η υπεύθυνοι του καταλύματος είναι πάντα σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε τροποποίηση του ταξιδιωτικού σας προγράμματος λόγω των περιορισμών που μπορούν να υπάρξουν στις πτήσεις καθώς και σε οπουδήποτε άλλη βοήθεια.

Τώρα που όλοι προσπαθούμε με ασφάλεια να επανέλθουμε στην κανονικότητα σταδιακά , για να ανοίξουμε στις 15 Ιουνίου, εμείς οργανωνόμαστε για να παρέχουμε σε εσάς την μέγιστη ασφάλεια. Παράλληλα δημιουργήσαμε ένα σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα και ένα σχέδιο αντιμετώπισης τυχόν περιστατικού.

Οι Τουριστικές Κατοικίες Apelon Tiritas Villas είναι κατοικίες αυτόνομες, αυτοεξυπηρετούμενες και ανεξάρτητες με απόλυτη ιδιωτικότητα, και με δυνατότητα παρασκευής γευμάτων . Αυτό καθιστά εσάς πιο ήσυχους και ασφαλείς επειδή ο συνωστισμός , που έχει σχέση με την μεταδοτικότητα του Covid-19 είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε Υγειονομικό Πρωτόκολλο Καταλύματος βάσει της ΚΥΑ του Υπουργείου και των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Υγείας.

ΣΧΕΔΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ Apelon Tiritas Villas

 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για τον καθαρισμό και την είσοδο του προσωπικού στο χώρο είναι να είναι εξοπλισμένο με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, μάσκα , γάντια, ρόμπα ΡΕ μιας χρήσεως και κλειστά υποδήματα.
 2. Ο καθαρισμός επιλέχθηκε από την διεύθυνση του καταλύματος και τον υπεύθυνο του σχεδίου δράσης και αντιμετώπισης περιστατικού, βάση της ΚΥΑ 29/05/2020, να γίνεται με την μέθοδο της απολύμανσης σε όλο το χώρο και σε όλες τις επιφάνειες και τα δομικά στοιχεία, με Καθαριστή πίεσης ατμού, θερμοκρασίας κατ΄ελάχιστο 70 βαθμών Κελσίου (ΚΥΑ 1881/29/05/2020)
 3. Καθαρισμός και απολύμανση όλων των εξωτερικών επίπλων και καθιστικών που υπάρχουν στους εξώστες κάθε αυτόνομης κατοικίας, με ψεκασμό, πιστοποιημένων μυκητοκτόνων και μικροβιοκτόνων , διαλλειμάτων.
 4. Το ίδιο και στους ξεχωριστά για κάθε κατοικία , διαμορφωμένους χώρους στην κολυμβητική δεξαμενή και τον περιβάλλοντα χώρο αυτής. Το προσωπικό που θα διενεργεί την απολύμανση θα φέρει όλα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)
 5. Όλα τα σκεύη και ο εξοπλισμός κουζίνας , κάθε κατοικίας θα πλένονται στο υπάρχων πλυντήριο πιάτων, σε πρόγραμμα πλύσης 75 Βαθμών Κελσίου τουλάχιστον.
 6. Για την αντικατάσταση-αλλαγή λινών και πετσετών , θα υπάρχει η δυνατότητα, εάν το επιλέξετε, να γίνει χωρίς την παρουσία της υπηρεσίας του καταλύματος , αφού βέβαια σας παραδοθούν. Η αντικατάσταση θα γίνεται από την υπηρεσία του καταλύματος σε κάθε περίπτωση , όταν εσείς το αιτηθείτε και σε χρόνο που θα προσδιορίσετε, χωρίς βεβαίως την δική σας παρουσία.
 7. Τα ασύρματα χειριστήρια των ηλεκτρονικών η ηλεκτρικών μονάδων εξοπλισμού του καταλύματος , θα φέρουν προστατευτικό ΡΕ κάλυμμα μιας χρήσεως.
 8. Η πισίνα θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και με αυστηρή τήρηση, στον αριθμό των λουομένων βάσει της 1881 ΠΑ 29/05/2020.
 9. Θα υπάρχει βιβλίο στο οποίο θα καταγράφονται ημερολογιακά, οι μετρήσεις για την περιεκτικότητα στο νερό της κολυμβητικής δεξαμενής, του Χλωρίου, κάθε 4 ώρες , καθώς και το επίπεδο του ΡΗ, κάθε 8 ώρες, ώστε να τηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι κανονισμοί για την λειτουργία κολυμβητικής δεξαμενής εντός καταλύματος.
 10. Υπάρχει σχετική σήμανση σε όλους τους χώρους του καταλύματος και εντός των κατοικιών οδηγίες,. ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και όλα τα προβλεπόμενα , βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
 11. Υπάρχει βιβλίο συμβάντων για την ενημέρωση και την καταγραφή, τυχόν αντιμετώπισης κρούσματος, καθώς και συνεργαζόμενος γιατρός , για τον έλεγχο και διαπίστωση, τυχόν συμπτωμάτων λοίμωξης από Covid-19.
 12. Στις ξαπλώστρες στον χώρο της κολυμβητικής δεξαμενής, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετείται προστατευτικό κάλυμμα ΡΕ μιας χρήσεως , το οποίο θα ζητά ο πελάτης από την υπηρεσία καθαριότητος, η την διεύθυνση του καταλύματος.
 13. Ο υπεύθυνος σχεδίου δράσης και αντιμετώπισης έχει εκπαιδευτεί εξ αποστάσεως , μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε συνεδρίες, που είχαν θέμα τον τρόπο μετάδοσης , την πρόληψη και την αντιμετώπιση μόλυνσης από τον Covid-19 και ο οποίος στην συνέχεια εκπαίδευσε και ενημέρωσε όλο το προσωπικό του καταλύματος.
 14. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους , καθώς και εντός των κατοικιών, υπάρχουν ΜΑΠ καθώς και επιτραπέζια η επίτοιχα αντισηπτικά.
 15. Τα προκύπτοντα απορρίμματα από την χρήση των κατοικιών , θα τοποθετούνται σε κλειστούς πλαστικούς σάκους που θα τοποθετούνται σε χώρο έξω των κατοικιών, προς αποκομιδή.
 16. Έχει ορισθεί και έχει αναφερθεί στον ΕΟΔΥ ο υπεύθυνος σχεδίου αντιμετώπισης καθώς και ο συνεργαζόμενος γιατρός για την αντιμετώπιση περιστατικού.

Δεν Ξεχνάμε – Μένουμε Ασφαλείς.

Δεν ξεχνάμε πως οι διακοπές μας και η διαμονή μας στο κατάλυμα είναι, για να ξεκουραστούμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε από τις διακοπές μας. Φροντίζουμε λοιπόν να τηρήσουμε όλα αυτά που προβλέπονται, για να είμαστε ασφαλείς και υγιείς.

Ευχόμαστε σε όλους

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.